Serengeti zonnebrillen zijn de beste zonnebrillen op de markt. Ze zijn polariserend, contrastverhogend en hebben bovendien een blue light blocker voor het ultieme kijkgenot. Sinds hun oprichting in 1985 is het bedrijf dan ook niet weg te denken uit het topsegment zonnebrillen.

Kwaliteit voor alles
De naam Serengeti is afgeleid uit de Masai-taal. Het betekent zoveel als “Eindeloze vlaktes” en dat is dan ook exact wat je krijgt bij het aankopen van één van deze topzonnebrillen. Het genot van de eindeloze vlaktes zonder enig kwaliteitsverlies te ervaren. Bij faciato.nl kun je een uitgebreid assortiment van deze zonnebrillen terugvinden. Ongetwijfeld valt je meteen ook op dat Serengeti aan de top van de sector staat wat betreft kwaliteit, technologie en innovatie. Zo bevatten de zonnebrillen een polariserende filter die voor de volle honderd procent de lichtreflectie’s absorbeert en zijn alle Serengeti zonnebrillen photochromatisch.

30 jaar stijl
Niet toevallig werd Serengeti opgericht in 1985 in Florida. Dit zonovergoten gebied van de Verenigde Staten had een grote nood aan kwaliteitsvolle zonnebrillen. Een leemte die perfect gevuld werd door Serengeti. Maar uiteraard wilt het oog ook wat. Zoals je al zult ervaren hebben na het bekijken van de collectie op faciato.nl staat Serengeti bekend om haar stijlvolle, modieuze collecties. De monturen van het Amerikaanse merk zijn uitsluitend gemaakt van topmaterialen. Zo kan je genieten van kunststof, roestvrij staal en titanium. Op die manier ben je er zeker van dat je niet alleen een stijlvolle maar ook een duurzame zonnebril in huis haalt. Geen enkele reden om te twijfelen dus.