De zonnebrillen van het merk Persol staan van oudsher bekend vanwege de combinatie van kwaliteit en stijl. Ze zijn mooi én functioneel. Persol is een van de grote designmerken voor de zonnebril en biedt een keur aan modellen, zowel voor de man als voor de vrouw. De brillen combineren een klassieke vorm met een hedendaagse uitstraling. De pootjes van de bril zijn flexibel en passen zich naadloos aan aan de vorm van uw gezicht. Het logo, het zilveren pijltje, ook wel bekend onder de naam: The Arrow, staat garant voor stijl en uitstraling.

Persol besteed net zoveel aandacht aan de glazen als aan het montuur. Ook aan het slijpen van de lenzen wordt veel aandacht besteed waardoor de bril een scherp en rustig beeld geeft. Mocht u vaak op het water vertoeven of veel onderweg zijn, dan is het misschien aan te raden om voor gepolariseerde glazen te kiezen. En Persol biedt meekleurende glazen voor nog meer comfort.

Faciato.nl is er dan ook trots op om officieel dealer te zijn van deze hoge kwaliteit zonnebrillen. U vindt bij hen een breed scala aan Persol zonnebrillen en ze bieden bovendien een goede service. De brillen worden gratis verstuurd en mocht u niet tevreden zijn over de kwaliteit van de geleverde bril dan krijgt u onmiddellijk uw geld terug. Een bezoek aan www.faciato.nl is beslist te moeite waard.