Persol is een bekend en groeiend zonnebrillenmerk wereldwijd. In steeds meer landen komt de Persol zonnebril helemaal in. In Nederland zijn de zonnebrillen ook op steeds meer plaatsen beschikbaar. Kijk bijvoorbeeld eens op www.faciato.nl voor een ruim assortiment aan Persol brillen.

De zonnebrillen
De merkzonnebrillen van Persol zijn voor zowel mannen als vrouwen te koop. Wanneer je een Persol zonnebril koopt heb je niet alleen een zonnebril met een onwijs goede kwaliteit maar ook nog eens een zonnebril met een enorme uitstraling. Persol zonnebrillen zijn een statussymbool.

De Persol brillen zijn zo populair door de klassieke vorm en de pure tinten. Dit zorgt ervoor dat deze zonnebrillen bij vrijwel elk hoofd passen. Niet alleen het design is mooi maar ook het zicht wat je door de glazen hebt is zoals het moet zijn. Haarscherp en rustig beeld, dat wil iedereen. De cylindertjes in de poten zorgen ervoor dat de poten flexibel zijn en dat ze zich daardoor aanpassen aan de vorm van het gezicht. Persol zonnebrillen zijn herkenbaar aan het zilveren pijltje aan de zijkant.

Verkrijgbaarheid
Er zijn heel veel verschillende Persol brillen. In de kleuren blauw, bruin, goud, grijs, groen, rood en zwart. In verschillende prijsklassen en met verschillende lens breedte. Dit maakt de zonnebrillen voor iedereen geschikt. Van een zonnebril van deze kwaliteit kan je jaren plezier hebben. Meer weten over Persol zonnebrillen? Kijk dan eens op www.faciato.nl.