Op zoek naar een hippe zonnebril voor het nieuwe seizoen? Dan ben je bij faciato.nl aan het goede adres. Op deze site vind je een exclusieve selectie van vooraanstaande merken. Van tijdloze klassieker tot de meest trendy modellen van het moment: een hoop keus. Het assortiment bestaat uit zonnebrillen voor zowel dames, heren als kinderen.

Serengeti, Invicta, Carrera, Vogue…

Op faciato.nl kan je je hart ophalen als het om de mooiste merken gaat. Zo vind je hier de onovertreffelijke Wayfarer van Ray-Ban: deze zal nooit uit de mode raken. Ook Ray-Ban’s Aviator, oftewel pilotenbril, zit in het assortiment. De sportieve modellen van Oakley met hun typerende gekleurde glazen zijn goed vertegenwoordigd. Op zoek naar een damesachtige cat-eye? Neem dan een kijkje in het assortiment van Vogue en D&G. Ook als je op jacht bent naar een zonnebril die speciaal geschikt is voor wintersport en watersporten heb je hier genoeg keus. Met name het aanbod van Carrera biedt hiervoor mogelijkheden. De bescherming tegen zonlicht van dit merk is ongekend.

Voor de kids

Ook kinderen hebben een goede zonnebril nodig. Niet alleen om net zo cool te zijn als hun ouders, maar vooral om hun jonge ogen goed tegen het zonlicht te beschermen. Er is een groot verschil in kwaliteit tussen merkzonnebrillen en goedkope modellen. Wist je dat een slechte zonnebril extra schadelijk is voor ogen? Het licht wordt tegengehouden waardoor je pupillen zich vergroten, maar dit laat meer schadelijke uv stralen binnen die door een lage kwaliteit bril niet gefilterd worden.