Damesbrillen
Damesbrillen vindt u in alle modellen en kleuren van de meest vooraanstaande merken. Een goede damesbril past perfect en is vooral ook erg mooi te combineren met uw favoriete outfits.

Herenbrillen
Ook voor de heren zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Een herenbril moet passen bij uw uitstraling en kan afhankelijk van uw stijl chic of juist heel stoer zijn.

Kinderbrillen
Goede brillen voor de kinderen mogen zeker niet ontbreken in de collectie van Faciato. Al heel vroeg begint een kind om zijn eigen identiteit te ontwikkelen. Het is daarom van belang dat het kind een ruime keuzemogelijkheid heeft en zich comfortabel voelt tijdens het dragen van de bril.

Merkmonturen
Bij Faciato kunt u een groot assortiment merkmonturen vinden. Zo vindt u altijd een bril die perfect bij u past. Op alle monturen van Faciato zit een goede garantie en de kwaliteit is erg hoog.

Pilotenbril
Ook pilotenbrillen zijn goed aanwezig op de website van Faciato. Ze hebben zelfs een eigen subcategorie gemaakt, waardoor de pilotenbrillen extra eenvoudig te vinden zijn.

Over faciato.nl
Over het algemeen is de site erg overzichtelijk, waardoor het vinden van de juiste bril tamelijk eenvoudig is. Voor zonnebrillen is een rekenhulp op de site te vinden voor de maat, waardoor de maat op afstand eenvoudig is in te schatten.